Загальні батьківські збори

реєстрація12 жовтня у Козелецькому коледжі ветеринарної медицини було проведено батьківські збори студентів всіх курсів. На зборах заступник директора з навчальної роботи Галай О. Ю. ознайомила батьків з особливостями освітнього процесу. Звернула увагу на:

Відвідування занять студентами; Зайнятість студентів в гуртках та секціях;

Особливості навчального процесу: оцінювання, домашні завдання, самопочуття студентів, правила проживання в гуртожитку, умовами нарахування стипендії на основі рейтингу; Поведінка студентів в громадських місцях.

 Усім батькам було продемонстровано відеоролик про проведення практичних занять на клініці коледжу.

Увага батьків студентів-другокурсників зверталася на те, що їхні діти цьогоріч будуть складати Державну підсумкову атестацію з української мови та математики (Історії України) у форматі ЗНО.

З метою покращення організації освітнього процесу в коледжі та дослідження стану адаптації студентів нового набору до навчального процесу, проведено анкетування студентів, результати анкетування довела до відома батьків практичний психолог коледжу Середжимова А.Г. Студенти нового набору мали можливість оцінити якість освітнього процесу в навчальному закладі, харчування у їдальні, буфеті, умови проживання в гуртожитку, роботу куратора групи.

Після загальних зборів батьки більш детально ознайомились з успішністю та відвідуванням занять своїх дітей у спілкуванні з кураторами груп та мали можливість зустрітися з викладачами-предметниками.

Такі заходи дають позитивний результат в організації освітнього процесу, бо тільки спільними зусиллями батьків та викладачів можна виховати гідних молодих людей, які будуть в майбутньому розумними, вихованими, свідомими громадянами своєї країни.батьківські збори