Наші випускники

Успіхів в дорослому життіЩороку Козелецький коледж ветеринарної медицини БНАУ гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на зустріч. Ось і 17 травня відбудеться зустріч випускників, які закінчили наш навчальний заклад 5, 10,15,20,25,30, 35,40, а може і більше років тому. Та сьогодні мова піде про випускницю минулого року Вікторію Обиденну, яка і після випускного підтримує тісні зв’язки з своєю альма-матір′ю.Ще будучи студенткою Вікторія започаткувала гарну справу – волонтерську допомогу Ніжинському дитячому будинку – інтернату. Це з її легкої руки та небайдужого серця вже три роки поспіль студенти Козелецького коледжу відвідують дітей інтернату.  Зараз Вікторія працює в Ічнянському ПАТ «Кремінь», там же знайшла спонсора - генерального директора підприємства Сенчик Олександра Васильовича, який профінансував придбання подарунків та медичних препаратів. Завдячуючи своїй відкритості, небайдужості Вікторії вдалося залучити дуже багато людей до цієї справи. Це і мешканці с. Парафіївка Ічнянського району, селища Козелець, студенти випускники минулих років. Швидко відгукнулись на пропозицію допомоги викладачі нашого навчального закладу Петрова Надія Михайлівна, Колесниченко Ганна Іванівна. Студентка ІV курсу Мартинова Ганна долучила до цієї благородної справи свою сім′ю та навіть своїх друзів з м. Харків.
Допомагали хто чим міг: коштами, речами, продуктами, організацією транспорту. Завідуюча гуртожитком Авраменко Валентина Михайлівна, як завжди розробила разом з студентами сценарій. Студентський гуртожиток нагадував бджолиний вулик: репетиції, пошиття костюмів, що до речі теж взяла на себе Валентина Михайлівна. І все це завдячуючи нашій випускниці Обиденній Вікторії, яка до речі, заочно навчається в Білоцерківському національному агарному університеті. І коли наступає час сесії - шлях до
Білої Церкви у Вікторії завжди лежить через Козелецький коледж ветеринарної медицини. І ми їй завжди раді. Ось така вона наша випускниця: відповідальна, щира, добра, небайдужа до чужого горя, То ж хай щастить тобі Вікторія.