ІІІ Всеукраїнського конкурсу з англійської мови "GREENWICH PRO"для здобувачів освіти ПТНЗ та ВНЗ І-ІІ р.а. (на базі 9 класів)

Напередодні свята Нового року здобувачі освіти І та ІІ курсів ВСП «Козелецький фаховий коледж ветеринарної медицини БНАУ», які були учасниками ІІІ Всеукраїнського конкурсу з англійської мови "GREENWICH PRO"для здобувачів освіти ПТНЗ та ВНЗ І-ІІ р.а. (на базі 9 класів), проведеного 30 листопада 2022 року в онлайн форматі, отримали довгоочікувані результати та призи.
Варто зазначити, що серед учасників конкурсу є переможниця, яка набрала максимальну кількість балів – 80 і посіла І місце в області та одне з призових місць в Україні, отримавши Золотий сертифікат. Це студентка І курсу Жмур Катерина, група І-Б (9). Крім того, Ксенія Волгіна, студентка групи ІІ-Б(9), зайняла ІІ місце серед здобувачів освіти ПТНЗ та ВНЗ І-ІІ р.а. (на базі 9 класів) області, тим самим покращивши свій минулорічний результат.
По навчальному закладу призові місця розподілилися наступним чином:
І курс
І місце – Жмур Катерина, група І-Б(9)
ІІ-ІІІ місце – Ємельянов Максим, група І-Б(9), Найдьон Дарина, група І-А(9)
ІІ курс
І місце – Волгіна Ксенія, група ІІ-Б(9)
ІІ місце – Бурбурська Альона, група ІІ-Б(9)
ІІІ місце – Жадан Євгенія, група ІІ-Б(9)
Як зазначалося раніше, цьогоріч учасники конкурсу отримали свої сертифікати та винагороди в електронному форматі. Це авторські електронні розробки навчальних і розважальних матеріалів.
Вітаємо переможницю та всіх учасників конкурсу! Сподіваємося, що він і надалі буде додатковою мотивацією та стимулом на шляху до пізнання нового.
Віримо в перемогу! Віримо в Україну! Тримаймося разом!